#НосимеНадежЗаЈана

#НосимеНадежЗаЈана е хуманитарна акција која се приклучува на кампањата “Направи добрина: Донирај НАДЕЖ за ЈАНА“.

Учествувајте во хуманитарната акција #НосимеНадежЗаЈана:

  • Нарачајте маичка;
  • Сликајте се со маичката;
  • Објавете ја сликата на социјалните мрежи со ознаката #НосимеНадежЗаЈана
– 100% квалитетен памук;
– Цена: 500 денари + достава;
– Достава со брза пошта: 100 денари низ Скопје; 130 денари низ Македонија;
– Рок на испорака: 7 работни дена;
– Плаќањето се врши при доставата.
***Собраните средства од продадените маички, се наменети за Јана Арсовска.

За поголеми нарачки, ве молиме контактирајте не на е-маил: nosimenadezzajana@gmail.com

Реализацијата на акцијата ја овозможија:

  • – Ана Дукоска во соработка со:
  • – Ана Ивановски – Дизајн
  • undefined – Дизајн
  • undefined – Креативно ателје
  • undefined – Печатница

Нарачајте маичка и бидете дел од хуманитарната акција #НосимеНадежЗаЈана

Create your website at WordPress.com
Get started